BIOGRAFIA

 

                              Francesc Salavert Jiménez va néixer el 15 de setembre de 1981 a Barcelona.

                       Als 8 anys d´edat va començar els estudis de piano a l´Acadèmia Marshall de Barcelona amb la professora Mª Teresa Monteys, amb la que va continuar fins acabar els seus estudis.

                        Ha fet els estudis de Grau Mitjà de Teoria i Solfeig i de Grau Mitjà de Piano amb la professora Mª Teresa Pardo al Conservatori Superior de Música del Liceu.

                        Al mateix Conservatori, també ha obtingut el Grau Superior de Teoria i Solfeig i el Grau Superior de Piano amb la professora Anna Mª Cardona.

                         És diplomat com a Mestre Especialitat d´Educació Musical per la Universitat Autònoma de Barcelona.

                         Ha realitzat diferents audicions tant com a solista (El Casal del Metge de Barcelona, Agrupació Cultural Folklòrica de Barcelona, Auditori de L’Escola Municipal de Castellterçol) i com a acompanyant de solistes o de corals d´adults (Coral Castellterçol) i infantils (Coral Coloraines de l’Orfeó Gracienc de Barcelona).

                         Ha treballat de professor de piano, llenguatge musical i harmonia a l’Escola Municipal de Música de Lliçà de Munt i a l’Estudi de Música Harmonia de Barcelona.

                         Finalment, ha estat especialista de música al CEIP Marcel·lí Moragas de Gavà, al CEIP Pau Casals de Barcelona i al CEIP Pont de l’Arcada d’Olesa de Bonesvalls.

Concert al Casal del Metge de Barcelona

Concert del 50 Aniversari de la Coral Castellterçol

Inici